Testimonials

Verkocht

Zwaluwstraat 5, Helmond

Zwaluwstraat 5, Helmond

Lianne vd E.
Snelle verkoop van de woning. De makelaar Yucel, heeft in 2 dagen mijn woning verkocht. Een enthousiaste makelaar, waar je tussendoor ook je vragen mee kan bespreken. Super. (Translated by Google) Fast sale of the property. The real estate agent Yucel, sold my house in 2 days. An enthusiastic broker, with whom you can also discuss your questions in the meantime. Super.

Verkocht

Harmoniestraat 104, Helmond

Harmoniestraat 104, Helmond

Jos S. namens ouders
Mijn ouders hadden twee ervaren makelaars uitgenodigd voor een waardebepaling. Yucel hebben wij als derde makelaar uitgenodigd op aanbeveling van een kennis. Hier waren wij enigszins cynisch over omdat hij relatief nieuw is. Yucel kwam op kennismakingsgesprek met voelbare nieuwe, frisse energie. Tijdens terugkoppelingsgesprek heeft hij zijn visie kundig onderbouwd en nader toegelicht, vergezeld met zijn passie en ambitie, hebben mijn ouders hem de opdracht tot verkoop gegund. Hij heeft de woning van de kopers van onze woning ook verkocht en naadloos op elkaar doen laten afstemmen. Dik tevreden en kan Simak de startersmakelaar van Helmond (Yucel Altunel) iedereen aanbevelen! Ga zo door Yoes! - Google Reviews

Verkocht

Spinsterhof 10, Helmond

Spinsterhof 10 - Helmond

Roos M. en Stefan Z.
Yucel heeft ons geholpen met de verkoop van onze woning in de rijpelberg. Goede communicatie  en korte lijnen. Door zijn kennis en ervaring ons goed begeleid van a tot z. Onze woning was heel snel verkocht. (binnen 2 weken en boven de vraagprijs) Spontane man, gemotiveerd en professioneel. Zeker een aanrader! - Google Reviews

Verkocht

Twijnsterhof 10, Helmond

Twijnsterhof 10 - Helmond

Arjan P.
Snel in communicatie en behulpzaam bij verkoop huis. Erg prettig verlopen. Verkocht binnen eigen netwerk zonder Funda.

Verkocht

Harmoniestraat 35, Helmond

Harmoniestraat 35, Helmond

Jan en Marianne G.
Zeer voorkomende en behulpzame makelaar waarmee we graag te doen hadden. - Google Reviews

Verkocht

Hemelrijksestraat 66, Helmond

Hemelrijksestraat 66 - Helmond

Fahrettin S.
Aanrader! Yucel heeft ons volledig ontzorgt. Wij kregen als leek heldere uitleg waarop we precies wisten waar we aan toe waren en hoe het proces zou gaan verlopen. De makelaar neemt echt de tijd voor je, zo hebben we het papierwerk samen ingevuld en kregen we na iedere bezichtiging een telefoontje met een terugkoppeling. De verkoop werd vakkundig afgewikkeld en ging de makelaar zelfs mee naar de notaris. Wij zijn zeer tevredenheid over zijn manier van werken en het resultaat. Zo doorgaan!

Verkocht

Brabanthof 36, Helmond

Brabanthof 36 - Helmond

Jan-Paul S.
Ik kan Simak iedereen aanbevelen! We hebben in eerste instantie geprobeerd om de woning op een reguliere wijze te verkopen. Toen bezichtigingen uitbleven kwam de makelaar uit eigen initiatief met een plan van aanpak om de verkoop te bespoedigen en in no-time was het verkocht naar alle tevredenheid! 
Als je je woning wilt verkopen, zou ik Simak zeker een keer langs laten komen. Denkt goed mee, houdt je op de hoogte van ontwikkelingen, is gedreven, heeft het gehele verkoopproces op een aangename wijze weten te begeleiden zowel voor mij als voor de kopers.  Ik wens Simak heel veel succes, ik gun het ze van harte!

Verkocht

Egelstraat 10, Helmond

Egelstraat 10 - Helmond

Koos G.
Super tevreden over de begeleiding van de verkoop van onze woning. Als relatief nieuwe makelaar juist ENORM gedreven en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Is eigenlijk altijd bereikbaar en houd je goed op de hoogte. Een echte samenwerking! 👌

Verkocht

Hermelijnstraat 25, Helmond

Hermelijnstraat 13 - Helmond

Marc T.
Super begeleiding gehad, spontaan en gedreven. We konden altijd bellen of appen met vragen. Bedankt voor je enthousiaste hulp.

Verkocht

Kasteel-Traverse 120, Helmond

Kasteel Traverse 120 - Helmond

Erik P.
Yucel heeft ontzettend hard zijn best gedaan om mijn appartement te verkopen en dat is hem gelukt! Mijn appartement stond anderhalf jaar te koop via Dondi, zonder resultaat waarbij afspraken niet werden nagekomen, een grote drama en stress. Yucel heeft mij ontzorgt. Zijn verkoopstrategie heeft bijzonder goed uitgepakt. Hij komt zijn afspraken na, is goed bereikbaar en heeft verstand van zaken. Bij iedere bezichtiging heb ik netjes terugkoppeling gekregen. Hij heeft mij geholpen met alle papierwerk, documenten voor verkoop, hypotheekzaken en problemen bij notaris kundig opgepakt en afgewikkeld. Wat een doorzetter! Met alles heeft hij mij bijgestaan. Yucel, je hebt jezelf meer dan bewezen, mijn dank is groot! Ga zo door! 

Verkocht

Twentehof 25, Helmond

Twentehof 25 - Helmond

Eva van W.
Hele goede makelaar! Hij heeft ons ontzettend goed geholpen. Binnen een week was ons huis verkocht. 

Verkocht

Kasteel-Traverse 130, Helmond

Kasteel Traverse 130 - Helmond

Freek van R.
Echt een kanjer van een makelaar!!  Dat heb ik de afgelopen maanden zo mogen ervaren en gevoeld met de (niet standaard) verkoop van mijn appartement. Enthousiasme, deskundigheid, professioneel, inzicht, energie, klantgericht, open, betrokken, bereikbaar, denkt en helpt mee daar waar het kan, doet wat hij zegt, oprecht, mooi mens.

Ik zou iedereen deze makelaar adviseren. 

Super bedankt!

Verkocht

Drenthehof 95, Helmond

Drenthehof 95 - Helmond

Cindy S.
Deze makelaar had al bij het kennismakingsgesprek zo'n heerlijke positieve drive in zich dat ik al direct aan de slag wilde gaan om m'n woning in de verkoop te zetten. Een frisse nieuwe wind waait door makelaarsland en ik zou Yucel zeker aanraden om hem op zijn eigen wijze je woning te laten verkopen. De vele bezichtigingen werden door Simak in de juiste banen geleid en binnen één week nadat de woning op Funda gezet werd, was het verkocht. Ik ben zeer tevreden.