Testimonials

Verkocht

Hermelijnstraat 25, Helmond

Hermelijnstraat 13 - Helmond

Marc T.
Super begeleiding gehad, spontaan en gedreven. We konden altijd bellen of appen met vragen. Bedankt voor je enthousiaste hulp.

Verkocht

Kasteel-Traverse 120, Helmond

Kasteel Traverse 120 - Helmond

Erik P.
Yucel heeft ontzettend hard zijn best gedaan om mijn appartement te verkopen en dat is hem gelukt! Mijn appartement stond anderhalf jaar te koop via Dondi, zonder resultaat waarbij afspraken niet werden nagekomen, een grote drama en stress. Yucel heeft mij ontzorgt. Zijn verkoopstrategie heeft bijzonder goed uitgepakt. Hij komt zijn afspraken na, is goed bereikbaar en heeft verstand van zaken. Bij iedere bezichtiging heb ik netjes terugkoppeling gekregen. Hij heeft mij geholpen met alle papierwerk, documenten voor verkoop, hypotheekzaken en problemen bij notaris kundig opgepakt en afgewikkeld. Wat een doorzetter! Met alles heeft hij mij bijgestaan. Yucel, je hebt jezelf meer dan bewezen, mijn dank is groot! Ga zo door! 

Verkocht

Twentehof 25, Helmond

Twentehof - Helmond

Eva van W.
Hele goede makelaar! Hij heeft ons ontzettend goed geholpen. Binnen een week was ons huis verkocht. 

Verkocht

Kasteel-Traverse 130, Helmond

Kasteel Traverse 130 - Helmond

Freek van R.
Echt een kanjer van een makelaar!!  Dat heb ik de afgelopen maanden zo mogen ervaren en gevoeld met de (niet standaard) verkoop van mijn appartement. Enthousiasme, deskundigheid, professioneel, inzicht, energie, klantgericht, open, betrokken, bereikbaar, denkt en helpt mee daar waar het kan, doet wat hij zegt, oprecht, mooi mens.

Ik zou iedereen deze makelaar adviseren. 

Super bedankt!

Verkocht

Drenthehof 95, Helmond

Drenthehof 95 - Helmond

Cindy S.
Deze makelaar had al bij het kennismakingsgesprek zo'n heerlijke positieve drive in zich dat ik al direct aan de slag wilde gaan om m'n woning in de verkoop te zetten. Een frisse nieuwe wind waait door makelaarsland en ik zou Yucel zeker aanraden om hem op zijn eigen wijze je woning te laten verkopen. De vele bezichtigingen werden door Simak in de juiste banen geleid en binnen één week nadat de woning op Funda gezet werd, was het verkocht. Ik ben zeer tevreden.

Recent bekeken