Aankoop na open huis

Video: Hey! Simak hier. Ik ben Yucel. Dé makelaar in Helmond als het gaat om de startersklasse. Heb jij jou droomhuis gezien tijdens de openhuizendag van afgelopen zaterdag? Dan is het een goed idee om een aankoopmakelaar mee te nemen, voordat je een bod gaat doen op de woning. In dit filmpje ga ik je uitleggen wat Simak voor je kan betekenen als aankoopmakelaar.

Een huis kopen is een hele onderneming. Er komt ontzettend veel bij kijken.

Voorafgaand pluis ik alle juridische zaken van het huis of appartement helemaal uit. Vervolgens gaan we gezamenlijk de woning nog eens bekijken.

Daarbij let ik op bouwkundige zaken en de afwerking daarvan. Alle bevindingen zet ik op een overzichtelijk manier in een Aankoop Advies Rapport. Daarin is alles opgenomen wat je moet weten over de woning.

Natuurlijk ga ik ook kijken naar de waarde van de woning en adviseer ik jou de best mogelijke aankoopstrategie. Het contact met de verkopend makelaar neem ik volledig op mij en adviseer je bij elke stap die we gaan ondernemen.

Als we een deal hebben met de verkopers, ga ik ervoor zorgen dat de koopakte kan worden opgesteld en leg je duidelijk uit wat er in staat. Zo weet je precies wat je koopt en waar je allemaal rekening mee moet houden.

Van Advies tot Zekerheid bij de notaris, is Simak jouw vraagbaak en doorlopend adviseur.

Een filmpje als dit is te kort om alles goed uit te kunnen leggen. Wil je meer info? Bel of app dan voor een gratis en vrijblijvend gesprek, waarbij ik je alles uitgebreid kan uitleggen.

Hopelijk tot snel! De groetjes van Yoes!

Simak staat voor duidelijkheid en eenvoud. We spreken in duidelijke taal en houden de communicatielijn kort.

Voor meer informatie, kijk je bij aankoopbemiddeling