Taxaties door experts

Simak pakt je bij de hand

Een taxatierapport is in veel verschillende situaties nodig of wenselijk. Het is belangrijk om een expert in te schakelen en een goed rapport te laten maken.

Tegenwoordig moeten taxatierapporten vaak gevalideerd worden. Dit compliceert de zaak nog verder. Het is allemaal een stuk strenger geworden.

Simak de Startersmakelaar in Helmond is gespecialiseerd in de verkoopbemiddeling en aankoopbemiddeling van woningen tot zo'n 275.000 euro. We zijn zelf dus geen expert in taxeren en besteden dit graag uit aan de beste taxateurs in de regio. 

We hebben dan ook verschillende taxateurs aan ons kantoor weten te binden. Met deze taxateurs hebben we afspraken over prijs en kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de beste service krijgt tegen een fatsoenlijke prijs.

We houden van openheid. Hieronder vind je dan ook een overzicht van de verschillende taxatietarieven, zoals deze in 2018 gelden.

 

Type woning

prijs excl. validatie

Prijs incl. validatie

Tussenwoning

450 euro

490 euro

Hoekwoning

450 euro

490 euro

2-onder-1-kapwoning

450 euro

490 euro

Geschakelde woning

450 euro

490 euro

 

 

 

Appartementsrechten

515 euro

555 euro

Villa's

650 euro

690 euro

Bovenstaande tarieven zijn all in! Inclusief btw, onderzoekskosten, kadasterkosten, opnamekosten enz. Er komen achteraf dus geen verborgen kosten om de hoek kijken.

Ik wil meer weten