Medewerkers en partners

Maak kennis met het team van Simak de startermakelaar van Helmond. De dienstverlening van Simak en zijn Partners zijn onderling besproken en afgestemd op elkaar: Wij allen hebben geen negen tot vijf mentaliteit. Je kunt er van uitgaan dat wij de tijd voor je nemen om er voor te zorgen dat jij alles helder en duidelijk hebt en ook begrijpt. Volledig transparant dus, zowel bij de verkoop als bij de aankoop van een woning.

Woningtaxateur: Robert

Woningtaxateur: Robert

Specialist woningtaxaties

Robbert Jussen van Jussen Taxaties is een gecertificeerde taxateur en gespecialiseerd in woningtaxaties voor verschillende doeleinden.

 

Robbert levert snel een betrouwbaar, indien nodig een NWWI-gevalideerde taxatierapport. Omdat  hij zich enkel bezig houdt met woningtaxaties, kan hij op korte termijn een afspraak inplannen om de woning op te nemen en kan hij het rapport na opname binnen twee werkdagen opleveren. Super snel dus!

Dit doet hij binnen een gebied van 20 kilometer rondom Helmond en Eindhoven. Deze gevalideerde rapporten worden door alle banken en andere financiële instelling geaccepteerd.

Neem gerust een kijkje op de website van Jussen Taxaties