Medewerkers en partners

Maak kennis met het team van Simak de startermakelaar van Helmond. De dienstverlening van Simak en zijn Partners zijn onderling besproken en afgestemd op elkaar: Wij allen hebben geen negen tot vijf mentaliteit. Je kunt er van uitgaan dat wij de tijd voor je nemen om er voor te zorgen dat jij alles helder en duidelijk hebt en ook begrijpt. Volledig transparant dus, zowel bij de verkoop als bij de aankoop van een woning.

De Simak startersmakelaar: Yucel Altunel

De Simak startersmakelaar: Yucel Altunel

Makelaar o.z.

Hoi! Mijn naam is Yucel Altunel, noem me gerust yoes. Ik ben op 10-02-1990 geboren en getogen in Helmond. Mijn grote trots is mijn lieve, kleine dochter, Zenna Jay (2016). Momenteel ben ik woonachtig in het centrum van Helmond, nabij mijn oude middelbare school de St. Joseph MAVO.

Na diverse opleidingen en cursussen te hebben gedaan, ben ik werkervaring op gaan doen binnen de financiële sector. Al gauw kwam ik erachter dat dit niet helemaal mijn ding was. De menselijke interactie was een groot gemis in het dagelijkse werk. 

Ik heb mijn carrière dan ook een draai gegeven en ben de HBO-opleiding Vastgoed en Makelaardij gaan volgen aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. De werkelijke passie en affiniteit met woningmakelaardij begon tijdens mijn derde-jaars stage. Naar aanleiding van mijn stage ben ik in dienst getreden en heb ik ruim 3,5 jaar werkervaring op kunnen doen als assistent makelaar. 

Nu wil ik mijn carrière een glans geven door het oprichten van een eigen makelaarskantoor met een eigentijdse flow en eigenzinnige werkwijze. Dit vak geeft mij zoveel voldoening dat ik niet meer anders wil. Ik ben er van overtuigd dat mijn aanpak echt iets kan betekenen voor de medemens en vooral mijn leeftijdsgenoten.

Op een laagdrempellige manier gewoonweg goeie service bieden. Lekker laagdrempelig, in Jip en Janneke taal, maar wel goed en strak weggezet achter de schermen. Als ik een beoordeling krijg, wil ik gewoon een dikke tien! 

Aanbod van De Simak startersmakelaar: Yucel Altunel

Uitgelicht