Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond Foto - Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond
13 foto's beschikbaar

Verkocht: Sjef Gerrisstraat 22, 5701 DJ Helmond

Type object Appartement, galerijflat
Gebruiksoppervlakte wonen 54 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 184.500,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Aangeboden wordt een één-kamer-appartement met een bijzonder verrassend element. Dit appartement heeft namelijk een zeer ruime vliering/bergzolder op stahoogte en voorzien is van een dakraam. Dit bijzondere appartement maakt onderdeel van het appartementencomplex Reynaerde. Dit in 2012 gebouwde complex, gelegen in de wijk Vossenberg, staat trots en fier tegen de rand van het centrumgebied van H... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, galerijflat
Bouwperiode 2012
Status Verkocht
Aangeboden sinds Donderdag 4 juni 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00042
Vraagprijs € 184.500,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 4 juni 2020
Laatste wijziging Vrijdag 17 juli 2020
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Mindervaliden
Senioren
Bouwperiode 2012
Type dak Zadeldak
Keurmerken Algemene woning keur
Energie prestatie advies
Politiekeurmerk
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 54 m²
Inhoud 165 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 23 m²
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water Centrale voorziening
Verwarmingssysteem Warmtepomp
Warmterecuperatiesysteem
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Zie akte

Beschrijving

Aangeboden wordt een één-kamer-appartement met een bijzonder verrassend element. Dit appartement heeft namelijk een zeer ruime vliering/bergzolder op stahoogte en voorzien is van een dakraam. Dit bijzondere appartement maakt onderdeel van het appartementencomplex Reynaerde. Dit in 2012 gebouwde complex, gelegen in de wijk Vossenberg, staat trots en fier tegen de rand van het centrumgebied van Helmond aan. De zonovergoten, ruim opgezette balkon welke verrassend veel privacy biedt, maakt deze woning helemaal af!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012
- Lift aanwezig
- Energielabel A
- Warmtepomp, vloerverwarming/verkoeling, WTW-installatie
- Eigen parkeerplaats op veilig afgesloten terrein
- Grote vliering/zolder met dakraam

Hieronder de indeling nader toegelicht:

BEGANE GROND
Bij aankomst treft je aan de buitenzijde een beltableau met video-intercom. Je komt binnen in een moderne entree hal welke keurig netjes wordt bijgehouden. Het geheel geeft een kwalitatief hoogwaardig en moderne indruk. Vanuit entreehal heb je toegang tot je postvak, berging, trappenhal en lift. Appartement is gelegen op tweede etage. De voordeur van het appartement bevindt zich aan het einde van de galerij naast de brandtrap.

TWEEDE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot de slaapkamer, meterkast en woongedeelte. De open keuken (Bruynzeels, 2012) is geplaats in hoekopstelling met vrij uitzicht over woongedeelte en naar buiten. De keuken is voorzien van een vrijwel ongebruikte koelkost, combi-magnetron/oven, 4-pits inductiekookplaat en biedt ruim voldoende berg- en werkruimte.

Vanuit keuken is er toegang tot technische ruimte waar WTW-unit, warmtewisselaar en verdeler vloerverwarming/verkoeling is geïnstalleerd.

De woning geniet van veel lichtinval dankzij grote raampartijen aan twee gevelzijdes daar deze woning op een hoek is gesitueerd. Opvallend veel privacy op balkon met vrij uitzicht.

Bijzonder is de middels een vlizo-trap te bereiken bergzolder voorzien van een dakraam voor natuurlijke daglichttoetreding. Praktisch gezien kan deze ruimte meer betrokken worden bij het geheel door eenvoudige, niet veel kostende aanpassingen. Je hebt dan een gehele verdiepingsvloer tot je beschikking.

TECHNISCHE INFORMATIE
Woning is voorzien aluminium kozijnen met isolerende beglazing (HR++), aan de zonzijde zijn elektrisch bedienbare sunscreens aangebracht. Complex maakt gebruik van aardwarmte middels een warmtepomp. Dat wil zeggen: vloerverwarming in de winter, vloerverkoeling in zomer. Tijdens een bezichtiging zal makelaar hierover nadere toelichting geven.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Van rechtswege neem je deel aan de Vereniging van Eigenaars (de VvE). Deze beheert het complex en zorgt er voor dat het geheel wordt bijgehouden en onderhouden (exploiteren). De uitgaven en reserveringen voor het exploiteren van het complex worden op basis van een verdeelsleutel verdeelt naar aandeel. Jouw bijdrage hieraan bedraagt opgeteld 14/1.000ste. Per saldo bedraagt VvE-bijdrage € 93,83 per maand (2018). Met deze bijdrage wordt onder andere bekostigd: opstal- en glasverzekering, onderhoud lift en poort, stroomverbruik (bijv. verlichting), schoonmaak gezamenlijke ruimten en glasbewassing (2x per jaar), toekomstige renovaties etc. De VvE wordt actief beheerd door een professionele VvE-beheerder en is financieel gezond. Documentatie (jaarstukken, meerjarigonderhoudsplan, huisreglement etc) is aanwezig en wordt op aanvraag verstrekt. De highlights zijn verwerkt in een VvE-checklist en toegevoegd aan de brochure.

Totale reservefonds voor algemene uitgaven en (groot)onderhoud bedraagt per 31-12-2-2018 € 230.xxx,-. Jou aandeel hierin is evenredig en gelijk aan 14/1000ste. Dit aandeel is meestal in de koopsom inbegrepen. Hierover wordt geen overdrachtsbelasting geheven en wordt apart vermeld in de koopovereenkomst.

Ter info / brochure
De Informatielijst, VvE-checklist, Lijst van zaken, meetcertificaat als de energielabel zijn opgenomen in de brochure. Wij hebben ons best gedaan om alles zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Doch sluiten wij iedere vorm van aansprakelijkheid uit ten aanzien van vermelde informatie. Bijvoorbeeld: de bijgesloten plattegrond-tekeningen zijn uitbesteed aan pro's en zijn betrouwbaar, maar ten alle tijde bedoeld ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Je koopt wat je ziet.

Aankoopmakelaar
Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Naar beste kennis en wetenschap verstrekken wij namens de verkopers, informatie in het kader van onzer informatieplicht. Doch moeten alle verstrekte informatie beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Neem een aankoopmakelaar om arm in het kader van jouw onderzoekplicht. Een aankoopmakelaar begeleidt je bij het proces en zorgt er voor dat jij je woning met een gerust hart doet aankopen.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken